EREDMÉNYHIREDETÉS - MONDD EL A VÉLEMÉNYED 2020-21

A Batthyány Lajos Szakkollégium 2020 őszén nyolcadik alkalommal hirdetett esszépályázatot a középiskolások részére Mondd el a véleményed! címmel. A pályamunkákat 2021. március 31. napjáig adhatták le a hallgatók.

A bíráló bizottságnak nehéz dolga volt, hiszen 19 remek esszé került benyújtásra.

 

Az esszépályázat végeredménye

I. helyezett: Atanaszov Hedvig - Békásmegyeri Veres Péter Gimnázium 10. B (Művének címe: „You are fake news"- avagy honnan kaphatunk hiteles információt a 21. században)

II. helyezett: Vukovics Eszter - Janus Pannonius Gimnázium 11. D (Művének címe: Porszemeink beszippantója -a modern porszívó- az internet)

III. helyezett: Ruip Boglárka - Pápai Református Kollégium Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium 10. M (Művének címe: Az iskolai bántalmazás okai, hatásai és kezelése)

 

Különdíjban részesülnek: 

Dani Sára - Dr. Mező Ferenc Gimnázium 10. B (Művének címe: Fake-News - Honnan kaphatunk hiteles információkat?

Semetka Gréta - Ceglédi Kossuth Lajos Gimnázium 9. A (Művének címe: Élet az internet nélkül- lehetséges egyáltalán?)

Szilágyi Réka - Jedlik Ányos Gimnázium 10. A (Művének címe: Rózsa vagy muskátli?)

 

Szívből gratulálunk a díjazottaknak és minden résztvevőnek a színvonalas művekhez, egyúttal köszönjük szépen munkájukat! 

 

A nyereményeket (oklevél, könyvutalvány, ajándéktárgyak) június végéig postai úton küldjük ki. Ezen felül minden beérkezett pályaművet online kötet formájában jelentetünk meg, melyet június végéig a Szakkollégium honlapján közzéteszünk. A kötet az alábbi linkről lesz letölthetőhttps://blszk.sze.hu/mondd-el-a-velemenyed

 

Az esszépályázat az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett Nemzeti Tehetség Program keretében az NTP-SZKOLL-20-0045 kódszámú pályázati támogatásból valósult meg.

ntp_logo_color.png

letöltés.png

emberi_eroforrasok.jpg

Ajánlja fel adója 1%-át

Kérjük ajánlja fel adója 1%-át a Batthyány Lajos Szakkollégiumért Alapítvány számára.

Adószám: 18983034-1-08