Mentorprogram

Mentorprogram


Nagy terveket dédelgetsz?

Szeretnél hamar elhúzni a mezőnytől?

Biztosra akarsz menni már az első félévben?

Szakkollégiumi Mentorprogramunk akkor épp neked való!

 

Jelentkezz az alább olvasható módon!

 

Ha nem ijedsz meg egy kis munkától és ha nem kínos neked félév közben kinyitni a könyvet, viszont szeretnéd biztos lábakra állítani egyetemi karriered, segítünk! Ha a Szakkollégium tagja szeretnél lenni, és már most betekintenél a munkánkba, megismerkednél a többi szakkollégistával, itt a lehetőség! Ha már sok ijesztőt hallottál az első egyetemi év nehézségeiről, a szigorú professzorokról és a hihetetlen mennyiségű tananyagról, és meg is ijedtél: nos, van segítség!

A Szakkollégiumi Mentorprogram keretében szép eredményeket magukénak tudó felsőbb éves szakkollégista hallgatók nyújtanak segítséget a gólyáknak az első év követelményeinek teljesítéséhez, az egyetemi beilleszkedéshez, a kezdeti hallgatói ügyek sikeres elintézéséhez. Ha csatlakozol a Programhoz, nem csak a vizsgáidra való felkészülésben, a félévközi beszámolókban számíthatsz mentoraink segítségére, hanem az ösztöndíj, szociális támogatás, jegyzettámogatás, kollégiumi hely ügyintézésében is, és természetesen a legjob bulik felkutatásában és minden más fontos kérdésben is. 

Mentoraink a Szakkollégium felsőbb (2 - 5.) éves hallgatói, akik maguk is kiemelkedő tanulmányi és verseny teljesítményt nyújtottak eddigi egyetemi tanulmányaik során, aktív résztvevői az egyetemi hallgatói közéletnek, a Hallgatói Önkormányzat képviselői, illetve más hallgatói, valamint szakmai szervezetek tagjai. Így nem csak avatott segítséget kaphatsz tőlük a tanulmányaid sikeres teljesítéséhez, hanem első kézből juthatsz információhoz az egyetemi eseményekről, pályázatokról, ösztöndíjakról és más lehetőségekről.


Természetesen a Mentorprogram részeseként nagyobb eséllyel pályázhatsz a szakkollégiumi tagságra, betekintést nyerhetsz a munkánkba, és részt vehetsz a Szakkollégium rendezvényein. Olyan lehetőséget kínálunk tehát, ami illet meg automatikusan minden hallagatót, csak azokat akik bekerülnek a programba!

Alakítsd tudatosan a sorsodat!
Légy részese sikereinknek!
Az egyetemi karriered most kezdődik, ne szalaszd el a lehetőséget!

Jelentkezni a honlapunkon rendszeresített űrlapon 2023. szeptember 24-ig lehet!